Οι Υπηρεσίες μας

Σχεδίαση

Με τους πλέον καταξιωμένους συνεργάτες μας, σχεδιάζουμε ακίνητα εργονομικής κατασκευής, με εξαιρετικά δομικά υλικά και πολυτελή αρχιτεκτονική. Η αφοσίωσή μας στη λεπτομέρεια είναι γνωστή. Μόλις δείτε τα ακίνητά μας, θα το καταλάβετε

    ΘΕΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Κατασκευή

    Εάν είναι κάτι για το οποίο φημίζεται η Oiko Kourtidis είναι οι εξαιρετικής ποιότητας κατασκευές του. Από τα θεμέλια μέχρι την τελική μορφή των έργων μας, επενδύουμε στην διαδικασία κατασκευής, παραδίδοντας πάντα εξαιρετικά αποτελέσματα.

      ΘΕΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

      Ανακαίνιση

      Εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες, διακοσμητές και μηχανικοί συνεργάζονται για να παρέχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Έχοντας όλες τις γνώσεις για σύγχρονα, μοντέρνα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, ανακαινίζουμε το σπίτι σας ή ανοικοδομούμε το οικόπεδό σας, με τις καλύτερες προδιαγραφές

        ΘΕΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

        Συντήρηση – Επισκευή

        Δίνοντας συνεχώς έμφαση στο after sales service, έχουμε καταφέρει μέσα στο χρόνο, να χτίσουμε μία φήμη που επιβραβεύεται και στην πράξη. Εξασφαλίζουμε την συντήρηση και την επισκευή της δικής σας ιδιοκτησίας. Οι έμπιστοι και έμπειροι συνεργάτες παρέχουν τεχνική υποστήριξη έως και 24ωρη κατ’ οίκον εξυπηρέτηση σε περιπτώσεις άμεσης ανάγκης. Στόχος η παροχή υπηρεσιών με επίκεντρο τον πελάτη.

          ΘΕΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

          Επένδυση – Απόδοση

          Τα επενδυτικά μας προγράμματα εμπλουτίζονται συνεχώς. Με γνώμονα τις ανάγκες σας, προσαρμόζουμε τους όρους ώστε να έχετε την μέγιστη απόδοση του ακινήτου σας. Αγοράζοντας μία από τις εξοχικές κατοικίες της Oiko Kourtidis στην παραλία Οφρυνίου, έχετε εξασφαλισμένη απόδοση 6% από την αξιοποίησή του.

            ΘΕΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

            Start typing and press Enter to search