Η εταιρεία

Από το 1996, μια υπερσύγχρονη κατασκευαστική εταιρεία, με έργα ανεξίτηλα στο χρόνο.

Μέλος του ομίλου εταιρειών Kourtidis Group, που αποτελεί την υλοποίηση των δυνατών ιδεών του ιδρυτή του, Νικολάου Κουρτίδη, η OikoKourtidis ιδρύθηκε το 1996  και έκτοτε ξεχωρίζει εκ του αποτελέσματος κατασκευάζοντας πολυτελείς οικισμούς μοναδικής ποιότητας, σε επιλεγμένες περιοχές της παραλίας Οφρυνίου Καβάλας (Costa Ofrynio). Οι οικισμοί προσφέρουν την ευκαιρία σε ιδιώτες, για αγορές μοναδικών εξοχικών κατοικιών, αλλά και σε επενδυτές της Ελλάδας και του εξωτερικού, για αποδοτικές επενδύσεις. 

Ολόκληρος ο όμιλος λειτουργεί με τη στρατηγική κάθετης ολοκλήρωσης, συνδυάζοντας όλα τα στοιχεία επιχειρηματικότητας, καινοτομίας, ποιότητας και ανταγωνιστικότητας. Στη Βόρεια Ελλάδα αποτελεί μια πρωτοπόρα παρουσία στον τομέα της, παρέχοντας μια διαρκώς αναβαθμισμένη και ποιοτική after-sales εξυπηρέτηση. 

Σύγχρονη αρχιτεκτονική και αισθητική, ενεργειακές μέθοδοι κλιματισμού, πολυτελή υλικά και παροχές που αναβαθμίζουν το επίπεδο διαβίωσης, ξεπερνώντας κατά πολύ κάθε προσδοκία και συμβατότητα. Έμπειροι και καινοτόμοι συνεργάτες, με γνώση των αναγκών της σύγχρονης οικογένειας, μελετούν, προτείνουν και προσαρμόζουν την κατοικία στις επιθυμίες και ανάγκες σας. 

​Η αγορά σύγχρονης κατοικίας από την OikoKourtidis αποτελεί επένδυση για το μέλλον. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας γνωρίσουμε από κοντά, να σας δείξουμε τη δουλειά μας και να αναπτύξουμε σχέση εμπιστοσύνης όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια με όλους μας τους πελάτες!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Members of ​

Kourtidis Group

Start typing and press Enter to search