Οικισμός "Θάλασσα 14"

Παραλία Οφρυνίου, Καβάλα

Ο οικισμός "Θάλασσα 14" είναι ένα νεόκτιστο συγκρότημα που αποτελείται από 7 υπερσύγχρονες κατοικίες υψηλής αρχιτεκτονικής και πρώτης κατασκευαστικής ποιότητας. Η τοποθεσία του είναι πραγματικά εξαιρετική, αφού βρίσκεται μόλις 300 μέτρα από την καταγάλανη ακτή της Παραλίας Οφρυνίου Καβάλας. Η κάθε κατοικία διαθέτει εσωτερικούς χώρους που προσφέρουν κάθε άνεση στον ιδιοκτήτη, όπως και μπαλκόνια που ενδείκνυνται για ηρεμία και χαλάρωση, απολαμβάνοντας τη θέα της απέραντης φυσικής ομορφιάς του τόπου.
Ο οικισμός αυτός αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία σε ένα εντυπωσιακό εξοχικό σπίτι δίπλα στη θάλασσα, ενώ παράλληλα αποτελεί και εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία με λαμπρή μελλοντική προοπτική.

ℹΤην πώληση των κατοικιών έχει αναλάβει αποκλειστικά η RE/MAX Choice.

Ημερομηνία Παράδοσης Οικισμού: 30/6/2024

After Sales – Property Management

Ένα σπίτι χρειάζεται συντήρηση και καθαρισμό για να διατηρήσει την αξία του. Κατά τη διάρκεια της απουσίας σας ,μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι μέσω της υπηρεσίας του property management μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη συντήρησης του ακινήτου σας, επιβεβαιώνοντας ότι πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες σας.

Περιλαμβάνει:

♣ Τακτική επιθεώρηση, επίβλεψη του ακινήτου
♣ Συγκέντρωση της αλληλογραφίας σας
♣ Υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης (κατοικίας, κήπου κλπ)
♣ Πληρωμή λογαριασμών (Κοινής ωφέλειας, Εφορίας)

PAY AS WE BUILD  έξυπνο πλάνο αποπληρωμής

Αποτελεί ένα πρόγραμμα έξυπνης αποπληρωμής για τους πελάτες – αγοραστές κατοικιών που κατασκευάζει η Oiko Kourtidis. Ο αγοραστής – επενδυτής αγοράζει με σταδιακή αποπληρωμή, χωρίς διαμεσολάβηση τράπεζας,  βάσει της προόδου των κατασκευαστικών εργασιών. Αποκτήσετε την δική σας νεόδμητη κατοικία εύκολα χωρίς να το καταλάβετε.

MAX VALUE 6% εγγυημένη απόδοση

Αποτελεί ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τους πελάτες -αγοραστές εξοχικών κατοικιών που κατασκευάζουμε στην Παραλία Οφρυνίου. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την διαδικασία μίσθωσης του ακινήτου όπως επίσης τον καθαρισμό και την συντήρησή του. Αποδίδουμε 6% εγγυημένη απόδοση στην τουριστική σεζόν, ενώ τους υπόλοιπους 6 μήνες η κατοικία παραμένει στη διάθεση του ιδιοκτήτη για εκμετάλλευση ή ιδιόχρηση.

Η περιοχή

Η παραλία Οφρυνίου τουριστικό θέρετρο με 17 χιλιόμετρα ακτογραμμής και βραβευμένη παραλία, συγκεντρώνει χιλιάδες επισκεπτών την καλοκαιρινή περίοδο αλλά παρουσιάζει και σημαντική κίνηση όλες τις εποχές του χρόνου. Βρίσκεται πολύ κοντά σε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος, 5 χλμ από Αμφίπολη, 60 περίπου χλμ από Καβάλα, Δράμα και Σέρρες, και 100 χλμ από Θεσσαλονίκη.

[hmapsprem id=32]

ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Start typing and press Enter to search