ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΠΕΡΛΑ 2

Παραλία Οφρυνίου, Καβάλα

Το νέο συγκρότημα κατοικιών Πέρλα 2 , στην Παραλία Οφρυνίου Καβάλας, είναι μια μοναδική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν τις διακοπές με την ποιότητα ζωής, καθώς κατασκευάζεται σε κεντρική τοποθεσία, λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα. Οι 13 κατοικίες του οικισμού, έχουν σχεδιαστεί με μεγάλη προσοχή στη λειτουργικότητα και τον αισθητικό σχεδιασμό, προσφέροντας υψηλού επιπέδου διαβίωση στους κατοίκους τους.
Η περιοχή προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από δραστηριότητες, καθώς επίσης και αμέτρητες επιλογές φαγητού και ψυχαγωγίας. Βόλτες στον πεζόδρομο, ψάρεμα, ποδηλατάδα πλάι στο κύμα… Είναι λίγα μόνο από τα στοιχεία που δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία διακοπών και αναψυχής.
Το συγκρότημα θα κατασκευαστεί με τη χρήση ποιοτικών υλικών και την εφαρμογή της πιο σύγχρονης τεχνολογίας στην κατασκευή. Οι κατοικίες θα παραδοθούν πλήρως εξοπλισμένες, συμπεριλαμβανομένων επίπλων κουζίνας, ειδών υγιεινής και κεντρικής πόρτας εισόδου ασφαλείας. Ο εξωτερικός χώρος θα διαμορφωθεί με έμφαση στην άνεση και την εναρμονισμένη με τις κατοικίες αισθητική, ενώ οι θέσεις στάθμευσης θα διασφαλίζουν την άνετη πρόσβαση και την ευκολία στην κίνηση.

ℹ️Την πώληση των κατοικιών έχει αναλάβει αποκλειστικά η RE/MAX Choice.

Ημερομηνία Παράδοσης Οικισμού: 30/4/2024
After Sales – Property Management

Ένα σπίτι χρειάζεται συντήρηση και καθαρισμό για να διατηρήσει την αξία του. Κατά τη διάρκεια της απουσίας σας ,μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι μέσω της υπηρεσίας του property management μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη συντήρησης του ακινήτου σας, επιβεβαιώνοντας ότι πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες σας.

Περιλαμβάνει:

♣ Τακτική επιθεώρηση, επίβλεψη του ακινήτου
♣ Συγκέντρωση της αλληλογραφίας σας
♣ Υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης (κατοικίας, κήπου κλπ)
♣ Πληρωμή λογαριασμών (Κοινής ωφέλειας, Εφορίας)

PAY AS WE BUILD  έξυπνο πλάνο αποπληρωμής

Αποτελεί ένα πρόγραμμα έξυπνης αποπληρωμής για τους πελάτες – αγοραστές κατοικιών που κατασκευάζει η Oiko Kourtidis. Ο αγοραστής – επενδυτής αγοράζει με σταδιακή αποπληρωμή, χωρίς διαμεσολάβηση τράπεζας,  βάσει της προόδου των κατασκευαστικών εργασιών. Αποκτήσετε την δική σας νεόδμητη κατοικία εύκολα χωρίς να το καταλάβετε.

MAX VALUE 6% εγγυημένη απόδοση

Αποτελεί ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τους πελάτες -αγοραστές εξοχικών κατοικιών που κατασκευάζουμε στην Παραλία Οφρυνίου. Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την διαδικασία μίσθωσης του ακινήτου όπως επίσης τον καθαρισμό και την συντήρησή του. Αποδίδουμε 6% εγγυημένη απόδοση στην τουριστική σεζόν, ενώ τους υπόλοιπους 6 μήνες η κατοικία παραμένει στη διάθεση του ιδιοκτήτη για εκμετάλλευση ή ιδιόχρηση.

Η περιοχή

Η παραλία Οφρυνίου τουριστικό θέρετρο με 17 χιλιόμετρα ακτογραμμής και βραβευμένη παραλία, συγκεντρώνει χιλιάδες επισκεπτών την καλοκαιρινή περίοδο αλλά παρουσιάζει και σημαντική κίνηση όλες τις εποχές του χρόνου. Βρίσκεται πολύ κοντά σε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος, 5 χλμ από Αμφίπολη, 60 περίπου χλμ από Καβάλα, Δράμα και Σέρρες, και 100 χλμ από Θεσσαλονίκη.

[hmapsprem id=27]

ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Start typing and press Enter to search