ΟΙΚΙΣΜΟΣ EMERALD ISLAND

Σκάλα Ραχωνίου, Θάσος

Ο οικισμός Emerald Island είναι το νέο στολίδι του καταπράσινου νησιού της Θάσου του Νομού Καβάλας. Βρίσκεται στη Σκάλα Ραχωνίου, μόλις 70 μέτρα από τα κρυστάλλινα νερά του νησιού.
Το μοναδικό αυτό συγκρότημα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να αποπνέει πολυτέλεια, με αρμονικές γραμμές και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά κατασκευής πρώτης ποιότητας.
Είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να απολαύσουν το Αιγαιοπελαγίτικο αεράκι σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, έχοντας ταυτόχρονα εύκολη πρόσβαση σε όλες τις παροχές και τις υπηρεσίες της περιοχής.
Αποτελείται από 29 αυτόνομες κατοικίες, ιδανικές για απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία. Ο περιβάλλον χώρος είναι διαμορφωμένος με όμορφο κήπο, ενώ παράλληλα παρέχει και χώρους στάθμευσης.
Το Emerald Island αποτελεί εξαιρετική επιλογή τόσο για εξοχική ή μόνιμη κατοικία, όσο και για μια πραγματικά έξυπνη επένδυση.

ℹ️Την πώληση των κατοικιών έχει αναλάβει αποκλειστικά η RE/MAX Choice.

After Sales – Property Management

Ένα σπίτι χρειάζεται συντήρηση και καθαρισμό για να διατηρήσει την αξία του. Κατά τη διάρκεια της απουσίας σας ,μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι μέσω της υπηρεσίας του property management μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη συντήρησης του ακινήτου σας, επιβεβαιώνοντας ότι πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες σας.

Περιλαμβάνει:

♣ Τακτική επιθεώρηση, επίβλεψη του ακινήτου
♣ Συγκέντρωση της αλληλογραφίας σας
♣ Υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης (κατοικίας, κήπου κλπ)
♣ Πληρωμή λογαριασμών (Κοινής ωφέλειας, Εφορίας)

PAY AS WE BUILD  έξυπνο πλάνο αποπληρωμής

Αποτελεί ένα πρόγραμμα έξυπνης αποπληρωμής για τους πελάτες – αγοραστές κατοικιών που κατασκευάζει η Oiko Kourtidis. Ο αγοραστής – επενδυτής αγοράζει με σταδιακή αποπληρωμή, χωρίς διαμεσολάβηση τράπεζας,  βάσει της προόδου των κατασκευαστικών εργασιών. Αποκτήσετε την δική σας νεόδμητη κατοικία εύκολα χωρίς να το καταλάβετε.

Η περιοχή

Η Σκάλα Ραχωνίου βρίσκεται στη βορειοδυτική ακτή της Θάσου και γνωρίζει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη. Απέχει από το Λιμένα 11χλμ και αποτελεί το λιμάνι του χωριού Ραχώνι. Υπάρχει απέραντη αμμουδερή παραλία με ρηχά νερά ενώ τα πεύκα φτάνουν ως τη θάλασσα.

[hmapsprem id=31]

ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Start typing and press Enter to search