Οικισμός Emerald Paradise 2

Σκάλα Ραχωνίου, Θάσος

Ο νέος οικισμός μας Emerald Paradise 2 στη Σκάλα Ραχωνίου της όμορφης Θάσου βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από την θάλασσα. Αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όσους επιθυμούν να απολαύσουν την αύρα του Αιγαίου σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, έχοντας ταυτόχρονα εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες που παρέχει το νησί.
Πρόκειται για ένα συγκρότημα 40 πολυτελών διαμερισμάτων, που κρατάει έντονα το μοντέρνο στοιχείο. Διαθέτει κοινόχρηστες πισίνες και όμορφα διαμορφωμένους χώρους πρασίνου, με δέντρα και θέσεις στάθμευσης. Οι κατοικίες παραδίδονται επιπλέον με έπιπλο κουζίνας, είδη υγιεινής και συνθετικά κουφώματα με σίτες.
Αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια παραθαλάσσια κατοικία, αλλά και μια έξυπνη επενδυτική πρόταση. .

ℹΤην πώληση των κατοικιών έχει αναλάβει αποκλειστικά η RE/MAX Choice.

Ημερομηνία Παράδοσης Οικισμού

Emerald Paradise 5: 30/6/2024
Emerald Paradise 6: 30/6/2024
Emerald Paradise 7: 30/8/2024
Emerald Paradise 8: 30/8/2024
After Sales – Property Management

Ένα σπίτι χρειάζεται συντήρηση και καθαρισμό για να διατηρήσει την αξία του. Κατά τη διάρκεια της απουσίας σας ,μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι μέσω της υπηρεσίας του property management μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη συντήρησης του ακινήτου σας, επιβεβαιώνοντας ότι πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες σας.

Περιλαμβάνει:

♣ Τακτική επιθεώρηση, επίβλεψη του ακινήτου
♣ Συγκέντρωση της αλληλογραφίας σας
♣ Υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης (κατοικίας, κήπου κλπ)
♣ Πληρωμή λογαριασμών (Κοινής ωφέλειας, Εφορίας)

PAY AS WE BUILD  έξυπνο πλάνο αποπληρωμής

Αποτελεί ένα πρόγραμμα έξυπνης αποπληρωμής για τους πελάτες – αγοραστές κατοικιών που κατασκευάζει η Oiko Kourtidis. Ο αγοραστής – επενδυτής αγοράζει με σταδιακή αποπληρωμή, χωρίς διαμεσολάβηση τράπεζας,  βάσει της προόδου των κατασκευαστικών εργασιών. Αποκτήσετε την δική σας νεόδμητη κατοικία εύκολα χωρίς να το καταλάβετε.

MAX VALUE 6% εγγυημένη απόδοση

Αποτελεί ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τους πελάτες -αγοραστές εξοχικών κατοικιών που κατασκευάζουμε στην Σκάλα Ραχωνίου. Αναλαμβάνουμε εξ’ολοκλήρου την διαδικασία μίσθωσης του ακινήτου όπως επίσης τον καθαρισμό και την συντήρησή του. Αποδίδουμε 6% εγγυημένη απόδοση στην τουριστική σεζόν, ενώ τους υπόλοιπους 6 μήνες η κατοικία παραμένει στη διάθεση του ιδιοκτήτη για εκμετάλλευση ή ιδιόχρηση.

Η περιοχή

Η Σκάλα Ραχωνίου βρίσκεται στη βορειοδυτική ακτή της Θάσου και γνωρίζει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη. Απέχει από το Λιμένα 11χλμ και αποτελεί το λιμάνι του χωριού Ραχώνι. Υπάρχει απέραντη αμμουδερή παραλία με ρηχά νερά ενώ τα πεύκα φτάνουν ως τη θάλασσα.

[hmapsprem id=24]

ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Start typing and press Enter to search