"Sea Dunes" Residences

Δύο κατοικίες πέρα από κάθε προσδοκία!

Σε απόσταση μόλις 10 μέτρων από τα καταγάλανα νερά της Παραλίας Οφρυνίου - Costa Ofrynio Καβάλας, θα βρείτε 2 μοναδικές, υπερπολυτελείς κατοικίες, σε πλήρη αρμονία με τη φύση. Η τοποθεσία τους μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως προνομιακή και ειδυλλιακή, καθώς είναι δίπλα στο κύμα, προσφέροντας ησυχία, ηρεμία και ιδιωτικότητα. Η διαμονή σας σε αυτές τις ονειρικές κατοικίες, εξασφαλίζει μια μοναδική εμπειρία πολυτέλειας και απόλαυσης των ανέσεων που διαθέτει.
Οι πισίνες, η μοντέρνα σχεδίαση τόσο των ίδιων των κατοικιών, όσο και των εξωτερικών χώρων, η μαγική τοποθεσία αλλά και η ποιότητα της κατασκευής είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που τις κάνουν να ξεχωρίζουν.
Οι κατοικίες διαθέτουν θέσεις στάθμευσης καθώς και υπόγειο το οποίο μπορεί να αποτελέσει έναν χώρο ψυχαγωγίας, διασκέδασης ή άθλησης.
Ο εξωτερικός τους χώρος δημιουργεί την αίσθηση παραμυθιού. Η πισίνα, το εξωτερικό σαλόνι με το τζάκι καθώς και ο χώρος του εξωτερικού μπαρ, ο κήπος με τα εξωτικά φυτά και δέντρα θα αποτελέσουν το κατάλληλο περιβάλλον για να «χτίσετε» τις δικές σας όμορφες αναμνήσεις. Και φυσικά, μπορείτε να νιώσετε ευεξία και να περάσετε χαλαρές στιγμές με φίλους στα ιδιωτικά γήπεδα τένις.

Ονειρευτείτε μια απογευματινή στιγμή, καθισμένοι δίπλα στην πισίνα, ακούγοντας το κύμα και απολαμβάνοντας το ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα του Costa Ofrynio…
Ο δικός σας ιδιωτικός παράδεισος είναι εδώ!

ℹ️Την πώληση των κατοικιών έχει αναλάβει αποκλειστικά η RE/MAX Choice.

Ημερομηνία Παράδοσης Οικισμού: 30/12/2024
After Sales – Property Management

Ένα σπίτι χρειάζεται συντήρηση και καθαρισμό για να διατηρήσει την αξία του. Κατά τη διάρκεια της απουσίας σας ,μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι μέσω της υπηρεσίας του property management μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη συντήρησης του ακινήτου σας, επιβεβαιώνοντας ότι πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες σας.

Περιλαμβάνει:

♣ Τακτική επιθεώρηση, επίβλεψη του ακινήτου
♣ Συγκέντρωση της αλληλογραφίας σας
♣ Υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης (κατοικίας, κήπου κλπ)
♣ Πληρωμή λογαριασμών (Κοινής ωφέλειας, Εφορίας)

PAY AS WE BUILD  έξυπνο πλάνο αποπληρωμής

Αποτελεί ένα πρόγραμμα έξυπνης αποπληρωμής για τους πελάτες – αγοραστές κατοικιών που κατασκευάζει η Oiko Kourtidis. Ο αγοραστής – επενδυτής αγοράζει με σταδιακή αποπληρωμή, χωρίς διαμεσολάβηση τράπεζας,  βάσει της προόδου των κατασκευαστικών εργασιών. Αποκτήσετε την δική σας νεόδμητη κατοικία εύκολα χωρίς να το καταλάβετε.

Η περιοχή

Η παραλία Οφρυνίου τουριστικό θέρετρο με 17 χιλιόμετρα ακτογραμμής και βραβευμένη παραλία, συγκεντρώνει χιλιάδες επισκεπτών την καλοκαιρινή περίοδο αλλά παρουσιάζει και σημαντική κίνηση όλες τις εποχές του χρόνου. Βρίσκεται πολύ κοντά σε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος, 5 χλμ από Αμφίπολη, 60 περίπου χλμ από Καβάλα, Δράμα και Σέρρες, και 100 χλμ από Θεσσαλονίκη.

[hmapsprem id=17]

ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Start typing and press Enter to search